Tempat Makan Steamboat Yang Sedap & Best

Saya kalau nak makan steamboat, mesti akan pergi ke Johnny's Restaurant, memang kena dengan selera saya. Asyik buat cover lagu jer, sekali sekala nak upload juga video makan-makan.

Kalau korang mencari tempat makan steamboat yang sedap, saya sarankan korang cuba makan dekat restoren Johnny's ni. Steamboat dekat sini memang sedap, bahan-bahan segar, sup sedap, dan yang penting sos dia memang power, tiada tempat lain boleh tandingi sos dia ni.

Nanti ada rezeki, korang cubalah yer. Bolehlah tonton video saya makan-makan steamboat kat Johnnys tu.


Video: Tempat Makan Steamboat

Comments

  1. Dulu-dulu waktu Johnny's ni ada sijil halal Indonesia, kami terjah juga sbb sedapnya nasi goreng dia. Tapi dah beberapa tahun sijil halal Johnny's tak ada, kami terpaksa lalu tepi kedai nya tutup mata.

    Sedap, memang ya. Tapi adohaii, hati ragu2 buat kami kata bye!bye! kat dia.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts